Динамитът от дамското каре "Пусикет Долс" Никол Шерцингер се точи за ролята на бъдещото момиче на легендарния агент 007, пише "Контактмюзик". 

Мургавата красавица две години насочваше в правилната посока "болида на страстта" на пилота от "Формула 1" Люис Хамилтън.

Но напоследък го оставила на "автопилот" поради мерака си да влезе в следващата лента заедно с Даниел Крейг, който ще продължи кариерата си като агент 007 след "Казино роял".

Никол е изключително амбициозна и не иска да прекара следващите няколко години като "резервна гума" на Хамилтън по време на неговите непрестанни обиколки по света от писта на писта, казал пред изданието близък до звездната двойка. Освен това тя е изключително атлетична и няма причина да не влезе във филма на британския агент с лиценз да трепе който враг шава.

Според думите на неназования познат на 31-годишната красавица, тя не е готова да опакова бъдещето си в куфар и да го разнася от Монте Карло до Хунгароринг в името на дружбата си с пилота.

Въпреки актьорските си амбиции пантерата Шерцингер не е обърнала гръб на музикалната си кариера и в момента пише песни за самостоятелен албум, както и за диск с "Пусикет долс". На практика в момента "котенцето" Никол е стълбът, около който се обединява групата, допълва сп. "Хелоу".

25-годишният пилот Хамилтън явно е прежалил изгората си. Според жълтата преса на Запад той рекъл: "Единственото, което съм искал от нея, беше в положителен план. Като се концентрирах върху този сезон, който е много важен за мен и кариерата ми. Трябва да продължавам да постигам добри резултати и мозъкът ми е концентриран изцяло върху тази цел." Подобни приказки едва ли ще задържат мургавата пантера в котилото на пилота, но никой не може да прогнозира в чии колене ще мърка скоро Никол.