Тази година се навършват точно 10 години откакто Мария е подписала договор с фирма "Пайнер".

"Ще отида до Димитровград, за да се видим с Мария и Митко Димитрови. Това са доста години. Една много сериозна цифра, както обичам да казвам. Не мога да повярвам, че са минали толкова много години, но така като се обърна назад и правейки си равносметка, виждам, че аз там отидох една току-що завършила девойка от Стара Загора, а вече съм мама, имам си семейство и шест албума зад гърба си, също така няколко приятни титли и реклами, жури в известно реалити. Най-доволна съм, че малко преди договорът ми да изтече, десетгодишният, срещнах един много подходящ човек за мен и това е Кости" - разказа Мария в телефонно интервю за "6+" по радио "Сигнал плюс".

Певицата коментира и най-новия си проект "Най-добрият". "Не знам просто откъде попадна в интернет пространството, но аз ще ви кажа едно нещо, феновете си знаят работата, когато искат - търсят и намират. Радвам се, че така се получи преди да излезе на видеоклип, защото виждам тяхната жажда за нещо ново от мен. Виждам, че това ново им харесва и може би няма по-голям подарък за рождения ми ден" - сподели Мария.

"Така да се каже, Кости успя да напипа в мен моето аз. Да не звуча по модерния начин, да не звуча като модерния изпълнител в момента, защото, няма какво да се лъжем, когато има някой, който е на гребена на вълната, а той всяка година е различен и е нов, понякога си сверяваме часовника с него. Кости извади от мен моя глас, моя тембър, моята бленда.

Аз десет години не съм спирала да работя върху начина си на пеене и мисля, че това дава ефект. Пеенето на живо по участия и отделно работя вкъщи, това дава своя ефект. Мисля, че след десет години, за да ги изненадам отново, трябваше наистина да изкарам нещо различно" - каза миньончето.

Мария коментира очакванията си за "Най-добрият". "Сега с тази песен очаквам да надминем успеха на "Моите задръжки", пожелавам си го от сърце" - каза още певицата.

Както повечето фенове знаят, "Най-добрият" ще се сдобие и с видеоклип, който вече е заснет. "Видеоклипът го заснехме миналия понеделник с режисьора Людмил Иларионов. Направихме и страхотна фотосесия, която ще ви предоставя" - заяви певицата.

източник: