Което става под юргана, трябва да се инвестира. Това изглежда е новата американска максима - красавицата Джесика Симпсън и фронтменът на групата "Дъ смашинг пъмпкинс" Били Корган ще запишат съвместен сингъл.

От публикацията на "Ролинг стоун" не става ясно дали Джесика ще е само декор на Корган, или ще пробва и гласните си струни.

Корган не коментира пред медиите кога ще се появи новото "размазващо" парче. Но русокоската споделя в Twitter, че й доставяло огромно удоволствие да се изявява и на музикалната сцена с възлюбления си.

Корган се предаде през декември м.г. на обсадата от страна на русата терминаторка. Двойката първоначално отричаше топлата си връзка, но най-сетне в началото на 2010 г. Джесика "призна" пред медиите, че "има нещо такова". Меломаните и ценителите на дамския релеф очакват с нетърпение кога двамата ще огласят официално връзката си.

За да подгрее публиката, сп. "Ролинг стоун" пусна фотосесия как Корган гали струните на китарата си пред замечтания поглед на Джесика. На снимките се вижда и продуцентът на следващия албум на "Тиквите" - Кери Браун.

Двете "влюбени птички" работели усилено заедно върху новия проект, твърдят близки на двойката. В свободното си време извън музикалните си забежки Джесика Симпсън направи своя серия от бански костюми за Red Carter. Цените са "тънки" за американските стандарти - максимум 60 долара, но в случая се залага на оборота.