Един месец ни дели от най-романтичния празник в годината Св. Валентин. По този повод модният гигант Victori'a Secret пусна новата рекламна кампания.

Ако все още не сте решили какво да подарите на нежната си половинка за празника, винаги може да заложите на секси бельо, а на дамите, които искат да изненадат любимите си мъже - предлагаме да подарят просто себе си в секси бельо!

Биографията на Миранда Кер е отдавна известна на всички, а участията й в ревютата на Victoria's Secret са повече от впечатляващи.

Последните новини около Миранда са свързани с личния й живот и по-специално с годежа й с актьора Орландо Блум, с когото са заедно от 2007 година.

Манекенката никога не е била особено скандална, нито е обичала да издава подробности от личния си живот, но наскоро тя заяви пред GQ, че смята сексуалния си живот за "феноменален":

"С Орландо просто не можем един без друг. Въпреки че и двамата имаме много ангажименти и често се налага да сме далеч един от друг, винаги намираме време да се чуем по телефона.

А когато сме заедно....Тогава просто не можем да се наситим един на друг".

източник: lifestyle.bg