За Василица Азис гостува в шоуто на Иван и Андрей. Видяхме го отново блондин, акцентът бяха очите - перфектно гримиран, с изкуствени мигли.

Публиката и водещите го приеха с много овации.

"Публиката е една. Тя или те обича или те мрази" - категоричен бе Кралят на фолка. "По дискотеките и чалга клубовете са едни палави хора... Мен постоянно ме пляскат, когато минавам покрай публиката" - през смях обясни Азис.

Запитан за празника Василица и за настроението на ромите на този ден, певецът отговори: "Малко тъжен е празникът. Хората нямат пари да празнуват... Сега е страшно положението". В едно изречение той обобщи: "Циганите не са злобни хора" и си спомни: "Имало е моменти, когато ме е било срам, че съм циганин. В училище са страняли от мен".

Андрей подхвана темата за приликата в лице между Иван и Азис в онзи момент, когато певецът реши да остави естествените си тъмни коси. "Познайте дъщеричката ми какво каза, когато видя Иван на телевизора? "Тати"! Аз приличам на него и той на мен" - обясни Азис приликата с Иван.

Една от най-горещите новини около Азис е спирането на неговото вечерно шоу по PRO.BG. Ето какво каза той по въпроса:

"Не знам какво ми е. По-добре, че спря, от една страна. Не искам да стоя две-три години на едно стъпало. Не ми пука, честно казано. Приемам го така, сякаш съм ходил на училище. Научих се да познавам хората".

"Ако ти предложим да работим заедно?" бе въпросът, с който двамата водещи недвусмислено ни подсказаха, че имат намерение да включат Азис към своя екип. "Би ни било интересно, ако ни се отвори нещо, да работим заедно" - допълниха те.

Азис не остави и грам съмнение у публиката, че има желание да продължи кариерата си на тв водещ. "Работи ми се. Имам няколко оферти, но още не е дошла тази, която да харесам".

Стана ясно, че до тази сутрин Азис е снимал под режисурата на Люси Иларионов клипа към "Бивши".

"Сам съм", призна Азис преди да изпее "Бивши".