Най-бързата бяла жена Ивет Лалова призна официално за връзката си с италианския спринтьор Симоне Колио, за която се говори от доста време. 25-годишната софиянка направи това в интервю за телевизия Ринг, информира

"Вярно е, разбира се. Нормално е, аз съм на 25 години, скоро ще стана на 26, да имам мъж до себе си. Вече напредвам с италианския, а и той с българския", коментира възпитаничката на Константин Миланов, която в момента тренира на облекчен режим, тъй като е болна от грип.

Симоне Колио е роден на 27 декември 1979 година. Има лични рекорди на 100 и 200 метра съответно 10,06 секунди и 20,84 секунди, като постижението му в по-дългия спринт беше постигнато на Световното военно първенство в София през миналата година. В зала италианецът има 6,55 секунди на 60 метра.

Лалова разкри още, че не изключва възможността след края на спортната си кариера да се пробва като журналистка или водеща в телевизия. Както е известно, спринтьорката има богат опит, особено в телевизията, като е била водеща на доста мероприятия. Преди няколко години Ивет водеше церемонията за Спортист №1 на България.

Снимка на Ивет: Александър Кацев