Третият самостоятелен сингъл на Дамян Попов носи заглавието - Гепи ме! Провокативно младежко и адски модерно, така изпълнителят описва новото си R'n'B парче, което записал преди броени дни в PRO X studio.

В работата по песента се включва и Жени Джамбазова, творила песни за Миро, Светла Иванова, Марияна Попова, ДесиСлава и разбира се актуалния хит „Обичам те" на Анелия. До края на месеца в телевизионния ефир ще се завърти и видеото към песента, режисирано от Ники Скерлев, с който Дамян работи за втори път.

Айдълът сподели специално за HotNews, че текстът на песента е вдъхновен от интернет запознанствата. Ние, разбира се, не го оставихме на мира, докато не си призна, че е имал и по-специални отношения с девойки от чата, които са го накарали да възпее виртуалната любов. 

- Имало ли е момиче, което да те покани на среща по интернет?

- Не знам кой кого покани, но, да, имаше такова момиче. Писахме си по чата около два месеца и много си допаднахме. Тя беше голяма красавица, няма да я забравя. Видяхме се на първата ни среща в Пловдив. Аз имах участие там и тя беше сред публиката. Когато концертът ми свърши, тя дойде и ми се представи лице в лице. Страхотна мацка!

- Връзката ви продължи ли и след това?

- Продължи известно време, но ... Разстоянията си казаха думата. Аз насам, тя натам, трудно беше. Разделихме се, но си останахме с приятната емоция. 

- "Гепи ме!" е насочено към младата аудитория, най-вече заради текста си, очакваш ли да стане голям хит?

- Надявам се! Все пак чатът е нещо модерно, песента е ритмична и модерна също, така че има всички предпоставки. 

Чуйте парчето "Гепи ме!" в плейъра!