Миша Бартън напоследък е неузнаваема. Преди месеци тя гордо демонстрираше фигура на манекенка, но сега от нея няма и следа.

Фотографи издебнали звездата, докато влизала в луксозен френски ресторант. Въпреки тузарската обстановка, актрисата предпочела да бъде облечена неглиже - с кожен клин, кецове и развлечена тениска.

„В началото не бях сигурен, че е Миша Бартън, но когато погледнах по-внимателно, видях, че е тя. За малко да не я позная - страшно е напълняла, а този кожен клин подчертава още повече тлъстинките й", разказал един от папараците, пише "Блясък".

„На Миша й се струпа доста напоследък. Тя трудно преживя спирането на сериала The Beautiful Life и сериозно се притесни за кариерата си. Нормално е такъв стрес да се отрази и на фигурата й. Сега полага грижи да си възвърне предишното тяло", защитил актрисата неин близък приятел.

Злите езици коментират, че напоследък на Миша Бартън й е трудно да задържи теглото си. Тя редовно се подлага на драконови диети, след което му отпуска края и бързо наваксва свалените килограми.