Изглежда Линдзи Лоън не си пасва с модата. След лошите критики, които актрисата получи за работата си с "Ungaro", сега Лоън е обвинена в плагиатство на модели от други дизайнери, пише БГНЕС.

След като с "Ungaro" актрисата от "Лоши момичета" не успя да убеди критиците в таланта си, Линдзи пусна своя колекция дрехи, наречена "6126". Проблемът е, че вдъхновението на актрисата за създаването на модели предизвиква подозренията на специалистите.

Двама дизайнери обвиниха Линдзи, че е копирала моделите им за новата си модна линия, обвинявайки я, че някои от дрехите й имат един и същ дизайн с техните колекции. "Всички знаем, че копирането в модната индустрия е често срещано, но актрисата премина границите", заяви американският дизайнер Джен Као.

От своя страна от "6126" отхвърлиха обвиненията, като заявиха, че нападките са относно няколко модела, които все още не са довършени. От компанията увериха, че всяка прилика е чисто съвпадение, а тези наблюдения са направени на базата на проста скица, направена с молив.