Любовчията Тайгър Уудс изгря гол до кръста на корицата на сп. "Венити Феър". Фотосесията е била заснета непосредствено преди да лъснат кирливите ризи на голфър номер 1 в света, който се оказа, че редовно е мамил красивата си съпруга Елин, изневерявайки й с най-малко 14 любовници.

На снимките Тайгър Уудс е без дрехи, вдига тежести и демонстрира мускулите си, отправил сърдит поглед към обектива на Ани Лейбовиц.

"Тайгър има много сериозно отношение към спорта. Аз исках да разкрия това в тези снимки и да покажа неговата невероятна концентрация и всеотдайност", коментира една от най-известните жени-фотографи на съвремието ни.

Животът на 34-годишния Тайгър Уудс се обърна с краката нагоре на 27 ноември, когато най-добрият голф играч в света катастрофира в близост до дома си в Уиндърмиър, щата Флорида. Малко по-късно стана ясно, че Тигъра се е скарал жестоко със съпругата си, която прочела съобщение на телефона му от негова любовница.

Бившата шведска манекенка даже го е ударила със стик за голф и това е станало причина да се блъсне последователно в пожарен кран и дърво. Оттогава досега на бял свял излязоха имената на поне 14 жени, с които Уудс е изверявал на съпругата си. Според последните информации 30-годишната Елин вече е подала молба за развод и дори има споразумение, според което ще получи 300 милиона долара от неверния си съпруг.

източник: