Дори съвсем малко спирала може да привлече внимание към очите ви. Тя ги кара да изглеждат замечтани и по-ярки, и придава невероятен вид.

Ако знаете как да я използвате, лесно може да придобиете различен вид - неуловим, но все пак зашеметяващ. Дори да не сте надарени с естествено красиви мигли, спиралата може да ги направи по-дълги, по-извити, по-тъмни или по-плътни.

На пазара има различни марки, цветове и видове спирали, които могат да ви объркат, когато търсите какво да си купите. Затова ви даваме няколко съвета, които да ви помогнат при избора на най-добрата за вас спирала.

Видът на миглите ви

Хвърлете едно око на миглите си, за да определите дали са дълги, къси, плътни, тънки или някъде по средата. Ако познавате миглите си, няма да имате проблем с избирането на правилната спирала. Ако имате по-къси мигли, имате нужда от спирала, която придава дължина, ако пък миглите ви са тънки, спрете се на такава, придаваща обем. За дълги мигли, използвайте спирала под формата на гел, която не натежава и спомага за по-добро извиване на миглите.

Цветът на спиралата

Спиралите се предлагат в широка гама от цветове, а решението за това какъв да изберете зависи от цвета на кожата, на очите ви, както и от дрехите, които планирате да облечете. 

Традиционните цветове - черно и кафяво, изглеждат най-подходящи, тъй като си отиват с всеки цвят кожа и с всяко облекло. Ако все пак искате да опитате нещо дръзко и интересно, изберете синьо или зелено - най-горещите цветове в момента.