Гаджета ли са световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Владимир Кличко и актрисата от популярния сериал "Герои" Хейдън Пенетиер? Това се питат тези дни отвъд Океана, след като двамата бяха щракнати от папараци да се препичат заедно край басейна на хотел в Маями, щата Флорида, в навечерието на Нова година. 

Според очевидци носителят на титлите във версиите IBF, WBO и IBO и Хейдън открито флиртували, а в един момент Кличко дори направил романтичния жест да разроши дългата руса коса на г-ца Пенетиер. Всичко това се случило пред погледа на личния бодигард на сладката блондинка, който явно нямал нищо против украинецът да "посяга" на клиентката му.

Това не е първият път, в който имената на дребничката Хейдън Пенетиер и Владимир Кличко се свързват в любовна история. За връзка между двамата се заговори още през февруари миналата година, когато двойката беше забелязана да се забавлява в нощен клуб в Лос Анджелис. По онова време младата актриса тъкмо се беше разделила с колегата си от "Герои" Мило Вентимилия.



Сега клюкарите шушукат, че 33-годишният Кличко определено е неин тип. И двете предишни връзки на 20-годишната чаровница са с мъже над 30 години. Освен с Вентимилия (32), Хейдън Пенетиер е излизала и с тв водещ Стив Джоунс (32).

Няколко часа след срещата си с Кличко край басейна актрисата се разходи по плажа, но този път украинският боксьор не бе с нея. Тя бе заменила компанията му с тази на мускулест келнер, който се грижеше за напитките й на пясъка. Същия ден вечерта Хейдън бе засечена и с трети мъж. Става въпрос за актьора Кевин Конъли, с когото тя посрещна 2010 година в баровския хотел "Монтебло" на Маями Бийч, където Лейди ГаГа забавляваше гостите.

източник: