Червенокосата фурия на "Ара мюзик" Ивена се е запалила по нумерологията, довери тя пред "Монитор". И прави хороскопи на колеги, които се сбъдват на сто процента.

"Влечението ми към цифрите е от 5-6 години. За мен нумерологията е сериозна наука. Аз в такива работи като магии и карти не вярвам", разказва фолкпевицата.

Всичко започнало случайно. Нейна приятелка преди време й предложила: "Зная, че се интересуваш от нумерология. Аз отивам при една такава жена. Защо не дойдеш с мен." Така двете се озовали в квартал "Слатина". "Тази жена ми обясни колко е важно значението на числата в живота на хората. Имаше оставени книги. Взех и ги прочетох", допълва фолкгърлата.

След това тя ходила още няколко пъти при специалистката. Тя я научила как сама да си определя в каква година влиза. "Преди време ме  предупреди да се пазя от колежка. Аз й казах, че не съм конфликтен човек и  не смятам да се карам с никого. После, когато стана историята с Габриела на наградите на "Нов фолк", разбрах, че е познала", откровена е Ивена.

Певицата вече е изчислила и личната си година за 2010-а - 4. Това означава, че ще трябва да работи упорито, но крайните резултати няма да стават бързо. Ивена прави прогнози и на свои колеги. Много преди Крум да премине в лоното на попфолка, тя му казала: "Ти ще сториш нещо, с което ще промениш към добро кариерата си." Познала доста неща и на Джина Стоева.