"Модният идол" на 2009 - Алисия , която непрекъснато пее и записва нови клипове, сподели, че музикалната сцена вече й е тясна. Любимата на Валери Божинов мечтае да навлезе в киното и театъра, но не без да е подготвена за това.

Блондинката е записала да учи актьорско майсторство в частния театрален колеж "Любен Гройс", научи "Монитор". Изпълнителката била една от най-прилежните студентки. "Вече ми омръзна само да пея, искам да привлека вниманието на режисьори, които да ме поканят да се снимам във филм", сподели блондинката, която стана лице за България на най-новата колекция на именитите дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана.

Алисия отдавна е известна с удивителната си прилика с Мерилин и най-вече с новото си амплоа като нейна двойничка. Гардеробът на русокосата изпълнителка е пълен с маркови аксесоари и дрехи с лика на Мерилин, а отскоро е забелязана да пуши по публични места цигари с нейното име, да носи чанти, шапки и всичко с лика на холивудската легенда.

Покрай футболните ангажименти на съпруга си Валери в Милано и Лондон днес Алисия e една от най-приближените приятелки на Долче и Габана и често гостува в ателиетата им. Самата тя обяви, че колекцията Merilyn by Dolce&Gabbana е вдъхновена именно от страстта й по Мерилин, а идеята за поставяне на лика й върху роклите е дошла от родна марка. Алисия дълго бе сравнявана с друга футболна съпруга, наложила се като еталон в модата - Виктория Бекъм.

През последните две годни обаче модната икона на България промени изцяло имиджа си и днес по всичко напомня не Вики, а Мерилин. Бъдещата актриса прекара Коледа в България със семейството си. Вчера тя и любимите й мъже - с Валери и Валери-младши, отпътуваха за Малта, където ще посрещнат новата 2010 г. Там българският нападател ще съчетае полезното с приятното. Той ще тренира заедно със съотборниците си.