„Мис България 2009" Антония Петрова ще посрещне Коледа в нова супер модерна къща. Тя е разположен в известното с минералните си извори с. Драгичево, което се намира близо до родния й град Перник.

„Къщата е елипсовидна, на четири етажа е и се стеснява по вертикалата като конус. Няма нито един прав ъгъл - обясни Антония пред bliasak.bg. - Затова беше много трудно да бъде обзаведена. Всички спални са абсолютно кръгли - и самите стаи, и леглата в тях. Гърбовете на гардеробите са полукръгли и затова всичко беше направено по поръчка."

Проектът на уникалното жилище бил на известния архитект Кадинов. Строежът започнал преди три години. Къщата е пронизана от така наречения „светлинен кладенец" - на покрива има стъклена пирамида, под нея - стъкло. Подът на най-горния етаж също е стъклен. През него влиза дневна светлина чак до приземния етаж.

„ Фитнес, сауна и солариум на четвъртия етаж оформят истински домашен СПА-център", сподели миската. „С приятеля ми ще празнуваме тук Коледа. За нас има отделно крило, макар че няма да живеем постоянно в къщата. Тя е на моите родители", каза Антония.