Британската "пепеляшка" - 48 годишната Сюзън Бойл е най-вероятната изпълнителка на песента за бъдещия филм за Джеймс Бонд.

Освен че от ден на ден се разхубавява, бившата домакиня Бойл е затрупана от примамливи предложения. Дебютният албум на Сюзън Бойл  "I Dreamed A Dream" постигна безпрецедентен успех в класациите от двете страни на Океана. Дискът на мис Бойл беше обявен за най-комерсиално успешният дебютен проект в историята на звукозаписния бизнес във Великобритания, съобщава mono.bg.

А преди дни Монти Норман назова Сюзън като претендентка за изпълнението на новата песен от поредната серия на филмите за Джеймс Бонд.

В коментар за вестник Sunday Express, композиторът на музиката от "Джеймс Бонд" Монти Норман заяви: "Диапазонът на нейния вокал абсолютно подхожда за моите песни".

Премиерата на новия, засега още безименен филм за Джеймс Бонд е насрочена за 2011 година, а главната роля в него отново ще изпълнява актьорът Даниел Крейг  (Daniel Craig).

По различно време главните песни за различните серии на филмите от поредицата Джеймс Бонд са били изпълнявани от Пол Маккартни, Мадона, Шерил Кроу, Шърли Беси,  Duran Duran, Нанси Синатра, Том Джонс и други.