Когато са на работа, супермоделите винаги изглеждат зашеметяващо, но отвъд котешката походка те често се сблъскват със същите проблеми и рискове за кожата като всички нас.

Ето някои съвети за красота от любимите ни модели - от супермодела на 80-те Синди Крауфорд до настоящи звезди като Жизел. А когато тези красиви жени дават съвети за красота, трябва да обърнем внимание!

Адриана Лима

Само защото си супермодел не означава, че не ти излизат пъпки!

Когато Адриана Лима има подобен проблем с кожата си, тя бързо слага малко масло от чаено дърво, за да успокои подутината и да се пребори с бактерията, която я причинява.

Чаеното дърво е естествен продукт и има антибактериални и противовъзпалителни свойства, затова е чудесен начин да победите онези досадни пъпки!

Жизел Бюндхен

Бразилската красавица често се появява със секси разрошена коса, сякаш току-що е станала от леглото. Може би си мислите, че постига този вид с армия от стилисти, но това съвсем не е така.

Преди лягане тя връзва косата си на кок докато е още влажна и така се пъхва в леглото. На сутринта се събужда с красиви къдрици, на които добавя само малко серум за коса за допълнителен блясък.

Тайра Банкс

Тайра Банкс има красиви очи, но поради натоварената й програма на модел и тв водещ, те понякога нямат онзи свеж и секси вид, който желае тя.

За да насочи вниманието към очите си, тя поставя бял молив във вътрешната част на долния си клепач. Така те изпъкват и изглеждат по-големи.

Дори супермоделите използват помощ за красивия си външен вид, ако успеят да намерят такава!

Кейт Мос

Дивото дете знае как да се наслаждава на живота си и е наясно как изкусно да се гримира преди да излезе.

Папараците я следват навсякъде из Лондон, така че каква ли е голямата й тайна, за да изглежда добре пред камерата?

Огненият модел разкрива: "Нуждаете се от въздействащ грим, като опушените очи. Те винаги допринасят за красив външен вид."

Синди Крауфорд

Супермоделът от 80-те и майка на две деца запазва свежия вид на кожата си като я пръска със смес от пълномаслено мляко и минерална вода.

Така постига свеж и ободрителен ефект, който продължава през целия ден!

А ето и една звездна тайна за красота, която е извън възможностите на повечето от нас - Синди посещава парижки пластичен хирург, който инжектира витамини в кожата й.

Според нейните думи: "Почти всички гримьори, с които работя, казват, че кожата ми изглежда много по-добре, отколкото преди 12 години."