Бианка Панова удари всички звезди в земята и спечели шоуто „Днасинг Старс", бившата гимнастичка така и не успя да се зарадва на убедителния си успех, тя била сериозно стресирана от постояните скандали с мъжа си.

Д-р Чавдар Нинов бил убеден, че съпругата му има по-специално отношение към партньора си на сцената Светослав Василев. „Докторът уж не искаше да стъпи в залата, за да гледа на живо изпълненията на Бианка. Дразнели го подобни риалити формати, после стана първа писта, не се отделяше от съпругата си. Ходеше след нея като вярно куче пазач. Гледаше лошо засуканите професионални танцьори, които идваха при Бианка да я поздравяват. Явно е решил, че птичката може да излети от кафеза, ако не стои плътно до нея", сподели служител от екипа на шоуто.

Самата Бианка приемаше с лекота ревността на съпруга си, в един момент нервите й обаче не издържаха и тя му вдигна грандиозен скандал. „Изтръпнахме като чухме как може да крещи толкова крехка и усмихната жена. Тя добре подреди доктора и дори го заплаши, че ще спи на хотел, ако продължава със сцените си на ревност", споделят свидетели на грозната сцена.

Танцьорът Светльо се видял в чудо и дори търсил д-р Нинов, за да му обясни, че въобще няма намерение да му отмъква половинката.

„Основната ни задача с Бианка беше да се сработим на сцената. Танците ни изискваха взаимно доверие и страст. Не знам как сме изглеждали отстрани, но нямахме никакви чувства с моята партньорка, все пак имаме сериозна разлика в годините", до болка честен е Светльо.