Атрактивната актриса Деси Тенекеджиева предизвика вълна от благородна женска  завист по време на гала церемонията на най-бляскавото събитие за годината Best Model of the World 2009  (11 декември 2009).

От сцената на международния конкурс тя подари едно от най-уникалните си нови парчета "We can be" на асоциация „С лице към света". На изпълнението на талантливата певица дефилираха номинираните модели с най-ефектните национални костюми.

Нейното превъплъщение от сериозна класна певица в забавна водеща впечатли всички гости, особено чужденците, които на афтър-партито в Sin City лично се запознаха и снимаха с нея, изказвайки своето възхищение.

Талантливата актриса имаше уникалния "късмет" да се потопи в море от мъже и то най-добрите и красиви модели в света. Тя реализира една от най-големите женски мечти, блестeйки в златно бюстие на My Lady  заплува сред вълни от голи мъже в бекстейджа. 

На английски език Деси сподели с милионите зрители по цял свят, че се чувства особено привилегирована и развълнувана. Накрая, с типичното си чувство за хумор, певицата каза, че би искала да остане с моделите цяла вечер, a защо не и да прекара целия си живот сред тях. Не на шега, обаче, след края на церемонията Деси получи цял куп с мъжки адреси и контакти.