Изключително интересно и нетипично видео поднася Джордан към най-новата си песен „Госпожа безгрешната". Този път изпълнителят от каталога на Ара мюзик не избира популярен модел, а снима известна своя колежка в лентата.

В началото на видеоклипа се загатва за героинята, като се показват само детайли от нейното тяло, докато се стигне до онези изумрудени очи, които всички познават.

Джордан посвещава поредния си хит на Емануела, която е в ролята на „Госпожа безгрешната" във видеото.

Да махна ли завесата?!

И да викнем пресата?!

Да видят как ме лъже пак!

Госпожа „Безгрешната".

Джордан преценил, че хитовият припев най-добре приляга на Емануела. Споделил й идеята и тя била категорична, че песента е написана точно за нея.

„Когато чух парчето, вече знаех, че искам да го посветя на Емануела. Ние с нея сме близки приятели и определено мисля, че текстът идеално пасва на нейната личност", казва Джордан.

„Беше ми малко странно да участвам във видеоклипа и да не пея, за пръв път ми се случва, но беше доста интересно да вляза в ролята на „Госпожа безгрешната". Песента е страхотна!", обяснява Емануела.

Зрителите ще останат изненадани от визията на Джордан. За пръв път певецът облича смокинг, който му придава елегантен вид.