Бащата на звездата от филма „Лош късмет" Линдзи Лоън, Майкъл, е бил арестуван и отведен в затвора. Причината била едно телефонно обаждане.

Майкъл Лоън се опитал да се свърже с бившата си приятелка Ерин Мюлер, която преди време си изкарала ограничителна заповед срещу него. Тя прибегнала до строгата мярка, защото бащата на актрисата не спирал да я тормози по телефона, след като прекратили отношенията си.

Това не е първия път, когато Майкъл Лоън се оказва зад решетките. През април тази година Ерин Мюлер сложила край на връзката им, той бил арестуван след като заплашил да я убие и след това да се самоубие.

По-рано тази седмица Майкъл Лоън се помолил на бившето гадже на дъщеря му, Саманта Ронсън, да му помогне да спаси живота на Линдзи. Той накарал Саманта, която преди време нарече "отвратителен паразит", да му обещае, че ще направи всичко по силите си, за да убеди актрисата да отиде в клиника и да се лекува от зависимостта си към лекарствата.

„Може би тя ще накара Линдзи да се върне в правия път и ще я убеди да се лекува. Поне знам, че на Саманта й пука. На Линдзи й изтича времето, затова трябва да я спасим, и то веднага. Бившата ми жена Дина може да продължава да лъже и да отрича очевидното, защото не може да погледне истината в очите. Аз обаче ще продължавам да се боря за дъщеря си, дори и тя да ме намрази за това", заканил се Майкъл Лоън.

източник: bliasak.bg