Зверски пребитата актриса Деси Зидарова ще продължи възстановяването си у дома, писа Труд. Тя беше изписана от Втора пироговска травматология, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

След нападението в кв. Лозенец, беше приета на 28 ноември т.г. вечерта с фрактура на дясна подбедрица, спукано дясно бедро, спукана лява подбедрица и травми по лицето. Веднага след приемането й, младата жена беше оперирана от д-р Александър Петров. Никой от близките на Деси няма обяснение защо й се е случило това. Тя не е конфликтна личност, няма защо някой да иска да й отмъщава за нещо. С бащата на децата си - бизнесмена Веселин Янев, тя съхранила прекрасни отношения.

Двамата си разделят грижите за децата им - Виктор и Ванеса. "С Весо не сме имали грозни разправии, вземания или давания след раздялата ни, всичко е съвсем цивилизовано", споделя Деси. След раздялата си с Веселин, тя се гмурна в щастливия водовъртеж на съвместния живот с новото гадже Стайко, който е с 9 г. по-малък от нея. Двамата се нанесоха в луксозен апартамент, собственост на красавицата.

Преди известно време обаче плъзнаха слухове, че тя и Стайко са се разделили. Повод за клюките бил фактът, че Деси движи без охрана, която преди й била зачислена от любимия. "Не става въпрос за охранител, а за шофьор", уточни пиарът на Деси. Момчето, което било виждано около красавицата, й помагало с шофьорските си умения, когато тя пътувала с децата. Слухът за раздялата й със Стайко бе окончателно опроверган, след като стана ясно, че той бди денонощно до нея в "Пирогов".