300 милиона пъти съжалявах, че си смених фамилията, казва водещият на "Сървайвър". Водещият на "Сървайвър" Владо Карамазов дълго време си патил заради псевдонима.

Самият той се оплака, че приятелите и колегите му актьори го бъзикали заради "кражбата" от Достоевски. "Бях подложен на ужасни подигравки в продължение на една-две години от моите приятели за Карамазов. Съжалявах 300 млн. пъти, но хубавото в България е, че всяко чудо е за три дни", обяснява Владо.

Синеокият хубавец всъщност по паспорт е Александров, информира "БЛИЦ".

"Александров беше пубертетчето, човекът, който все още имаше някакви мечти в главата и искаше да бъдат осъществени, а Карамазов може би е вече човекът, който е постигнал част от своите мечти", казва водещият на риалитито.

Псевдонимът Карамазов му лепнала лудичката режисьорка Лилия Абаджиева, още докато Владо бил студент в НАТФИЗ. Актьорът решил, че ще си спечели ненавистта на публиката и колегите, въпреки това обаче не се дърпал много и се съгласил да се изявява на сцената с гръмката фамилия, която идва от романа на Достоевски "Братя Карамазови".

"Може би най-близо да мен е Митя Карамазов - той е по-ексцентричен. Аз не съм много ексцентричен, но понякога ме обземат едни луди бесове и пощурявам, но вече наистина е по-рядко. Иначе съм играл Альоша", споделя разбивачът на момичешки сърца, който освен че събира фенките си пред телевизора, пълни и салона в театъра.

В тази страна нещата стоят по този начин, защото малко или много се вършат от хора, които не разбират от това и не са учили за него."

"Моите приятели си правят големи шеги с мен, постоянно си правят смешки на мой гръб и по този начин може да се каже, че съм център на компанията."