С ежедневния си режим бившата "градска" звезда успява да се поддържа във форма. Кристин поддържа здравословно тегло и има висока самооценка. Тя не се повлиява от паниката за достигане на най-малък размер, на която робуват все повече актриси. Какво всъщност прави, за да изглежда толкова добре? Ето вижте:

Диета

Кристин Дейвис яде каквото си поиска, но в умерени количества. Храни се на всеки три часа с балансирани ястия, съдържащи протеини, въглехидрати, зеленчуци и салата. Основните принципи на диетата на Кристин са ниски въглехидрати, балансирано хранене, малки и контролирани порции.

Тренировки

Кристин обича да държи скуката настрана и да прави тренировките си интересни. Тя практикува Уинзър Пилатес и йога, освен това кара колело и обича да разхожда кучето си.

"Аз съм закръглена. Никога няма да съм най-слабата актриса в Холивуд, но истината е, че не искам да бъда. Имаше период, в които си казвах: „няма да ям това или онова". Сега не се лишавам от нищо. Основната ми цел е да не оставам прекалено гладна. Старая се да се храня на всеки три часа, предимно с протеини, въглехидрати, зеленчуци и салати. Обожавам шоколадови десертчета. Хапвам си, когато ми се прииска. Виждам, че като си позволявам това, не изпитвам толкова силен глад за сладки неща."