Ким, Камерън, Хали и други звезди се настройват на празнична вълна с блестящи рокли и лъскави аксесоари. Сдобийте се с външния вид на звездите за по-малко от $100.

Ким Кардашиан

Вземете пример от най-голямата купонджийка Ким Кардашиан и бъдете в центъра на вниманието в блестяща златиста мини рокля. Не забравяйте да се придържате към семплите аксесоари като черните велурени обувки на токчета и лъскава чантичка.

Камерън Диаз

Тесни рокли като за морячка от флота са добра алтернатива на малката черна рокля. Добавете и изразително златно колие като Камерън Диаз, за да превърнете роклята си от обикновена в изящна.

Хали Бери

Само защото празниците изискват да сме облечени официално не означава, че трябва да забравим удобството на рокерските дрехи. Вижте намека на Хали Бери и допълнете тясната сатенена рокля с грубо кожено яке, чантичка с металически отблясък и ботушки с висока платформа, за да изглеждате като рок звезди.

Кейт Уолш

Всичко зависи от аксесоарите! Направете семплия клин идеален за партито като прибавите кадифения жакет на приятеля ви и други идейки в духа на празника като кристалните обици, сандали с кабърчета и чантичка обсипана с пайети.

Уитни Порт

Защо ви е да прибавите само една лъскава вещ, когато можете да блестите от глава до пети? Засияйте като Уитни Порт, съчетавайки сребриста мини пола със също толкова блестящи обувки на високи токчета.

Джулиан Хау

Забравете официалната рокля за коктейли! Можете да комбинирате и да съчетавате най-модерните дрешки за сезона, като например официалните шорти и смокинг с чантичка обсипана с пайети и ботушки с бляскави декорации, за да изглеждате предизвикателно и шик като Джулиан Хау.

Джинифър Гудуин

Понякога червените рокли могат да бъдат прекалено секси, но полите с обръч и детайлите от черен сатен като тези в роклята "Марк Джейкъбс" на Джинифър Гудуин придават на яркия цвят женственост.

Кейт Бекинсейл

Никога няма да сгрешите ако облечете малка черна рокля, но ако искате да разнообразите с нещо по-модно, изберете модел с едно рамо и добавете златни бижута, които да се открояват, както е направила Кейт Бекинсейл.

Мишел Трахтенбърг

Превърнете яркозелената рокля от празнична в модерна като прибавите предизвикателни аксесоари като гладиаторските токчета на Трахтенбърг, чантичка с леопардов принт и жакет наподобяващ смокинг.

Еми Росъм

С аксесоарите за студеното време можем да се чувстваме топло и удобно както на външен вид, така и вътрешно. Завършете облеклото в черно и бяло с огнено червен шал, както е направила Еми Росъм за празнично настроение.