Актрисата и модел Деси Зидарова, която беше жестоко пребита в столичния квартал "Лозенец" в събота около 21. 00 ч., е категорична, че никога не е била заплашвана, информира "БЛИЦ".

"Не съм имала охрана, а човек, който ми беше шофьор и ми помагаше при изпълняване на елементарни поръчки, защото имам две деца и собствен бизнес и грижите са много", сподели още тя по бТВ тази сутрин в телефонен разговор.

Красавицата заяви, че не знае кой би могъл да я пребие толкова жестоко. Имам много версии кой би могъл да поиска това, но бих ги споделила само с премиера Бойко Борисов или с вътрешния министър Цветан Цветанов и с никой друг, защото не знам дали ще има резултат, уточни още тя.

Във фаталната нощ Зидарова е била придружена от фризьора си, който й е помогнал с носенето на багаж. Помня само, че ни нападнаха в гръб 4-5 огромни мъже с бухалки, след това припаднах, не знам какво стана, разказа актрисата.

Тя обаче е категорична, че такъв инцидент не би могъл да я пречупи. Аз съм със силна природа и това нещо не може да ме сломи, радвам се, че духът ми е силен, а и лекарите доколкото знам са доволни от моето възстановяване, макар че не знам кога ще ме изпишат, сподели още Деси Зидарова.