Чудите се за какво се карат знаменитостите... Ами в семейството на Джоли и Пит честа тема за скандали, колкото и да не ви се вярва, е политиката.

Въпреки че по-голямата част от хората на изкуството подкрепят американския президент Барак Обама, актрисата Анджелина Джоли продължава да не го харесва както преди избирането му за президент, така и сега, пише Еуропа прес, цитирано от БГНЕС.

Актрисата твърди, че не го подкрепя и го смята за "замаскиран социалист". За разлика от нея, съпругът й Брад Пит винаги е показвал симпатията си към държавния глава, затова двамата се карали всеки път щом се заговори за политика.

"Тя го мрази", довериха близки на актрисата източници пред списание "Us Weekly". Изглежда актрисата има много идеи, различни от тези на Барак Обама, за това как трябва да се управлява и да се помага на хората. Въпреки различията си с демократическия президент, Анджелина не се счита и за поддръжничка на опозиционната партия на републиканците.

Що се отнася до актьора Брад Пит, той винаги е показвал своята подкрепа към настоящия президент на САЩ. Изглежда политическите дискусии намират място в ежедневието на семейството. „Брад и Анджелина имат много разгорещени и продължителни спорове относно политика", твърди „US Weekly", но въпреки това проблемът няма как да ги раздели.