Днес в „Денят е прекрасен" специален гост беше скандалната поп-фолк певица Камелия.

С нея водещите Боги и Ива си поговориха по темата „40-те са новите тридесет" или казано по друг начин, как успяваме да се чувстваме по-млади, отколкото сме самите ние.

Според самата Камелия рецептата за това да бъдем и да се чувставаме по-млади се крие в нашата собствена нагласа.

Камелия е една от малкото известни личности, които не крият своите години. С голяма охота тя сподели пред камерите, че е на 39 години и не се притеснява от този факт.

От Камелия научихме също, че вече се чувства готова да стане майка.

Специалната гостенка разкри още, че с нейно гадже Цветин се познават откакто се помнят и че самият той приема съвсем спокойно нейните скандални превъплъщения.

Ива и Боги запитаха Камелия относно голотата, а тя отговори, че голотата е част от самите нас и ние трябва да я приемаме, без, разбира се, да прекачваме допустимите граници.

Други водещи теми в днешното издание на предаването бяха - „Храната в детските градини", за която гост-коментатори бяха Милена Илиева и съпругата на Васко Мавриков - Валентина Мизийска, както и „Кръцни-срежи годинките", където стилист-коафьорът Деси даде практични съвети на всички дами как да скрият годинките си с грижите за косата - с боядисване и други козметични процедури.