След сериозна свада актрисата Дрю Баримор изгонила гаджето си Джъстин Лонг от луксозната си къща. Въпреки че двамата още се срещат и се опитват да изгладят проблемите си, техни приятели издали, че връзката им едва се крепи.

„На Дрю й писна да му бъде детегледачка. Не става въпрос само за това, че Джъстин разхвърля нещата си из цялата къща. Проблемът е в отношението му към живота. Той е мързелив и по цял ден лежи на дивана, а тя не толерира тази черта от характера му", споделили близки на двойката, пише "Блясък".

Те разкрили, че проблемите на Дрю Баримор и Джъстин Лонг започнали, когато двамата решили да живеят заедно. „Тя изобщо не предполагаше, че любимият й ще се превърне в такъв плужек. Това й подейства като студен душ и Дрю вдигна ръце от него", признал приятел на актрисата.

Тя обаче не искала да прекрати изведнъж отношенията с половинката си и му заявила, че засега най-доброто за връзката им щяло да бъде той да се върне в апартамента си. „Така следващия път, когато решат пак да живеят заедно, няма да се чувстват като стара бракувана двойка", пошегувал се техен близък.