За много хора сексът се превръща в рутина след 10 и повече години съвместен живот, но не и за семейство Бекъм. Виктория и Дейвид обожават да го правят всеки ден и гладът им за ласки не е утихнал, въпреки че двамата са женени от 1998 година.

Пош говори за този толкова успешен съюз под завивките в интервю за сп. "Алюр", в което разкрива, че предпочита да спи гола и не може да устои на нощна доза секс с любимия мъж.

На въпрос какво предпочита да прави, след като се отпусне върху постелята - да заспи или да се отдаде на секс, Виктория без колебание отговаря: "Секс! Аз съм в леглото с Дейвид Бекъм всяка нощ, така че би било глупаво да кажа, че предпочитам съня."

Бившата певица от легендарната британска момичешка група "Спайс Гърлс" не крие, че обича да спи гола: "Повече ми харесва да лягам в семейното ложе гола, но Дейвид ми е купил невероятно красив комплект от неговия любим магазин Agent Provocateur, така че аз често го използвам."

Виктория признава още, че се дразни от непрестанните въпроси към нея за тена й. "Не ползвам кремове за изкуствен загар. Цветът ми е 100% естествен. За мен е много разочароващо, когато хората постоянно обсъждат тена ми. Ползвам слънцезащитни препарати, но какво да правя - живея в горещ климат", казва тя.

Фигурата на г-жа Бекъм винаги е поразявала почитателите й, но слабичката британка има и много критици, които са я заклеймили като "анорексичка" и "скелет". На въпрос какво обикновено си поръчва като седне в ресторант - салата или пържено, тя откровено отговаря: "Салата. Нямам намерение да ви лъжа. Не съм от онези хора, които казват: "О, аз ям хамбургери."

източник: