„И един ден без предупреждение, без да искат разрешение, вече са пораснали", написа тя към снимката с тийнейджъра, а Алекс Раева се включи с думите: "Ох, леко ми е нереално. Детето, което ми скачаше на бой, когато му кажа, че пея по-добре от майка му". Затова и Игнатова влезе в диалог с дружката си: "Ма ти дори не го каза! Просто си запя в колата и той те сряза".

Повечето от зрителите свързват Мария с Рачков, но преди това тя бе омъжва за бизнесмена, който пък в момента е още по-щастливо женен за танцьорката Яна, с която се залюбиха покрай „Денсинг старс" и имат двама синове. От връзката си с Петко водещата на „Господари на ефира" има син Виктор, когото обаче много рядко показва в социалните мрежи. „Детето ме учи на мъдрост и търпение", призна наскоро телевизионната водеща, която наскоро се омъжи за журналиста Ивайло Цветков-Нойзи.

Мария Игнатова показа как го прави

Настоящата половинка на Петко - Яна, се грижи като родна майка за 1З-годишния тийнейджър наред с двамата си синове от Димитров. Виктор срещнал доста проблеми при дистанционното обучение и затова през лятото залягал над уроците. Двамата с майка му се разбират чудесно и тя никога не му е повишила глас, похвали се Игнатова преди време в интервю.