Зрители забелязват, че водещата на "Звездите в нас" е като двойничка на Албена Вулева. Двете дами толкова си приличат, че може да ги объркате или просто да ги приемете за сестри.

Русият цвят не е единствения признак за съвпадение. Двете дами имат много еднакви черти на лицето, които ги клонират в едно. Носовете им, които със сигурност не са оперирани, те също са еднакви. Може би Вулева доста по-рядко се усмихваше в ефир за разлика от лъчезарната Мария.

Вулева, която навремето нашумя с таблоидното "Сигнално жълто", което вървеше по кабеларката СКАТ, отдавна е загърбила телевизията. Последните й изяви са във "ВИП Брадър", където участваше заедно с майка си Людмила Захажаева. И до ден днешен обаче в мрежата се тиражират култови моменти от съжителството им под един покрив с популярните личности на България.

Игнатова обаче не възнамерява да къса с малкия екран и въпреки, че дълго време беше в работно затишие, тя оглави поредния проект на Маги Халваджиян. Мария за кратко наследи и поста на Венета Райкова, която пък смени Николета Лозанова в предаването "Папараци". Венета и Албена от своя страна дълги години бяха врагини, като основно това се дължеше на жълтурските тематики на предаванията им "Горещо" по Нова тв и "Панаир на суетата" по несъществуващата вече ТВ7, които се конкурираха за рейтинг в годините на съществуването им.