Те обаче не очакват това да се превърне в грандиозно събитие, а по-скоро да бъде в тесен кръг и без излишни фанфари. Преди няколко месеца бившата водеща на съботно- неделния сутрешен блок на bTV изненадващо се появи в ефир с годежен пръстен, който не можа да скрие и така стана ясно, че около нея има нова любов, пише „Галерия“.

Освен това буквално разцъфналата Жени публикува в социалните мрежи снимка с голямо бяло сърце и романтичен текст на него, а в описание към кадъра тя написа "Кой ли?", което подсказва какво ѝ се случва.

За новата си авантюра 49-годишната тв водеща обаче не иска да казва нищо, а за нея знаят само най-близките й приятели. Тя крие името и професията на новия си възлюбен, което пък кара любопитни нейни колеги да шушукат, че става дума за известен човек, и то свързва с политиката.

Наистина за всички около нея раздялата с мъжа й - бизнесмена Мартин, е голям шок, защото предстоеше да празнуват 20-годишен юбилей. За това каква е причината, мнозина заподозряха изневяра или липса на достатъчно време за семейството от страна на амбициозната Марчева, която се е отдала на професията си изцяло.