Най-старият случай беше с фамилията Стораро и по-специално Емрах, с който имаха любовна афера, а след това приключиха с яко скандали. Наскоро стана ясно, че блондинката е имала приперни и с колежката си Диона, но дотук не се изчерпва скандалджийския й нрав.

Теди Александрова сама си призна и за скандали с колегата й Илиян, с когото между другото клюката я обвързва й интимно, не само професионално с няколкото дуета.

"С Илиян понякога се караме и не си говорим по една година, защото сме много еднакви в характерите. Той е Лъв, аз съм Стрелец - имаме его, еднакви сме. Но той винаги ми казва, че ще порасна и ще виждам нещата по различен начин. След това ми прощава", коментира темата Теди в интрвю за подкаста "Не съм такъв човек".

"Той е много мъдър, занимава се с духовни неща. Но с него имаме такива периоди, в които не си говорим. Но не е с лошо и лоши чувства, а просто толкова близки сме си станали в даден период, че имаме нужда малко да се поотдалечим и да си залипсваме. С него имаме нещо като телепатична връзка", допълва още Александрова. За това дали са имали по-специални отношения обаче мълчи, но клюкари тръбят, че си знаят и кътните зъби.