Светските награди Vip Awards взеха, че я наградиха за Най-продуктивна личност, визирайки в това многото песни, които успя да завърти през изминалата година. Естествено, сериозно сгафилата изпълнителка не присъстваше на церемонията в столичен ресторант, но пък самият факт, че й връчват награда след скандала шокира присъстващи.

JcF4RQS.md.jpg

Стаутеката й бе приета от нейната колежка Роксана, която трябваше да обере срама заедно с провинената, но пък отличена Диона. Ромската фурия проговори с тънко гласче, като се опита да замаже ситуацията. По-късно същата прие отличие и за себе си - за най-пеещ на живо изпълнител, а след това поздарви гостите с песен, като на сцената излезе да танцува цялата тумба от махалата, начело с Емрах Стораро и не толкова известни, но жадни за слава и изява. Към тях се присъедини и Софи Маринова, която получи наградата за Певица на годината. Колежката й Анелия пък стана Музикален идол, като и на това светско събитие тя се появи в компанията на половинката си - хазартният бос Любомир Захаринов.

Извън чалгата, церемонията лъсна имидж с обявяването на няколко отличия в сферата на киното. Саня Борисова получи първата си статуетка за Най-добра актриса, в категорията за мъже актьори пък овациите бяха за Башар Рахал.