Най-сексапилната родна плеймейтка е станала близка и с последната такава -Ивана, дъщерята на рапъра Ванко 1, пише „Галерия“. Това стана ясно от намек, който пазарджиклийката отправи в Инстаграм. Случайно или не, фен на Златка й написа в коментар, че тъкмо видял две от неговите бивши на снимка за добро утро. В този ред на мисли, плеймейтката написа следното:

„Ооо, да! Всички бивши стават приятелки и много се харесват!“.

На пръв поглед откровението й не означаваше нещо важно, но дни след това стана ясно, че бившият й Благой Георгиев се е разделил с най-последната си интимна половинка - гримьорката Ивана. Конспиратори веднага хванаха Райкова, че постът й за приятелството с бившите изгори не е случаен и е имал за цел да подскаже, че е станала близка и с поредната експоловинка на футболиста.

Според клюката Благой и Ивана са се разделили малко след посрещането на Новата година. Край на връзката сложила отново нежната половинка. Вероятно в този период щерката на Ванко 1 е потърсила подкрепата и на Златка, която побърза да се похвали, че е като отдушник на бившите на бащата на първородния й син Благой-младши. Преди време с нея се е свързала и по-предната на Джизьса - Полина, но двете никога не са показвали, че се познават.