Актьорът показа и завидни танцувални умения с хита „Sexy Back”. „Затова толкова обичам да има актьори на сцената. Тази имитация, тази премерена енергия, прекрасно пеене – очертава се невероятен сезон”, коментира Хилда Казасян след изпълнението му. Зрителите от раз се влюбиха в актьора и са категорични, че той е новият Владо Михайлов-възпитан, с хубав глас, невероятно умение за превъплъщения и чудесен танцьор. Те са категорични, че Зомбори ще спечели и 12-ия сезон на предаването.

Първи на сцената в новия сезон излезе Иво Аръков, който се превъплъти в R’n’B изпълнителя PitBull и изпълни хита му Fireball. “Абсолютно безапелационно откриване. Бях сигурен, че актьорската игра ще я има, но ти пресъздаде и пеенето страхотно”, каза Любо Киров след представянето. Веднага след него нежната Християна Лоизу бе избрала за свое дебютно изпълнение в „Като две капки вода“ Селин Дион, а комплиментите от Веселин Маринов бяха красноречиви: „Вие сте уникална певица. В един момент наистина си мислех, че това е гласът на Селин Дион“. Фолк-певицата Мария се развихри на сцената в дрехите на звездата Елени Фурейра и на песента, с която кипърката представи страната си на „Евровизия“.

Наско беше безкомпромисен в образа на Стивън Тайлър, а до него като Аеросмит бяха и музикантите от Б.Т.Р. „Страхотно е, че си тук. Ти направи тази песен не с твоя тембър, а с този на Стивън Тайлър“, каза Хилда Казасян. Актрисата Елена Атанасова избра да влезе в бунтарския дух на пънк и рок певицата P!nk. Тя показа цялата енергия на русата изпълнителка, а това донесе и страхотни коментари от журито: „Ти демонстрира голямо актьорско майсторство в тази песен, браво!“, сподели Любо Киров. Джулиана Гани излезе за първи път на сцената като поп-фолк легендата Тони Дачева и песента „Шоколади, бонбони“.

„Прекрасно се представи, много ме развълнува и много се забавлявах“, коментира Тони Дачева, която гледа имитацията от първия ред.

Последен излезе Панайот Панайотов, който пресъздаде една от най-известните световни музикални звезди – Том Джоунс. „Адмирации за този неуморен глас. Вие сте в страхотна форма“, впечатлен от изпълнението му бе Любо Киров.