79-годишната Надежда Ранджева днес вече се чувства добре, но не така стояли нещата преди близо година. Музикантката не доверява дори на колегите си от какво точно е била болна Надежда. Тя била плътно до нея през последните месеци и обърнала земята, за да осигури най-доброто лечение на единствения си родител. Днес е доволна, че лошото е зад гърба им и се наслаждава пълноценно на времето с майка си. Припомняме, че таткото на Хилда Вили си отиде от рак през 2008 година, като преди това преживя и два удара.

И до днес дъщеря му трудно говори за него в минало време и все не може да свикне с липсата му. Прочутият диригент се жени за изключително красивата Надежда, докато тя е още студентка по английска филология. Вече има един брак зад гърба си с аптекарка, от който има син, припомня "Минаха години".

Вторият брак на Вили също приключва с фиаско, въпреки че скоро след раждането на дъщеря им Хилда двойката се сдобива с просторен самостоятелен апартамент в дипломатическия квартал „Изток”. „Надежда беше добра певица и майка, но след 25 години съвместен живот процесът на изхабяване стана необратим и се разведохме”, доверява в интервю маестрото приживе. Пред медиите Хилда винаги е твърдяла, че родителите й до последно били в прекрасни отношения и тя винаги е разчитала на тяхната помощ в сублимни моменти особено в пубертета и след развода си с актьора Чочо Попйорданов. Вили слуша за трети път марша на Менделсон с много по-младата тв говорителка от БНТ Светлозара Казасян.