Така третият съпруг на Отварачката потвърди спекулациите, че двамата отново са се събрали, след като изпълнителката категорично потвърди само преди месец, че е в процес на развод. Това щеше да е трети развод за Мария. Първият й брак е с бащата на дъщеря й Марая, вторият бе с Х.Гущеров. Днес и двамата бивши на фолкаджийката имат семейства и деца.

"Подадох молба за развод по взаимно съгласие. Приключили сме нашите взаимоотношения. Надявам се да съм оставила само хубави следи след себе си", каза в интервю за "Уикенд" миньончето, което бе жертва на домашно насилие от страна на бизнесмена.

На 11 март вечерта тя спечели първото място с имитация на американската певица Doja Cat и изпълнението на хита „Woman“. „Това беше най-сериозната заявка, която видях тази вечер. Изглеждаше страхотно“, сподели Димитър Ковачeв - Фънки за имитацията й. Голяма новина след изпълнението на победителката обаче обяви водещият Димитър Рачков. Той опита да се пошегува с разголения тоалет на фолкаджийката, която показваше плът обилно и обяви, че мъжът й си бил тръгнал от публиката в шоуто, ядосан от голотата й. Така стана ясно, че Миро и Мария продължават да са заедно, а ето го и доказателството като снимки от вчерашната вечер, което първи Hotnews.bg видя. На 25 март Миро седеше в публиката на Капките до друга фолкаджийка Преслава, която бе с дъщеря си Паола. Дзвера, както известен третият съпруг на Отварачката, не донесе успех на жена си, която бе много фалшива като Елвира Георгиева. Естрададжийката дипломатично похвали слабата фигура на Мария, но не спомена нищо за слабото й представяне.