„Аз, когато съм участвала, съм давала десетки и невинаги съм била справедлива. Била съм си лицемерна на моменти“, откровена е обичаната звезда.Артистката обяснява, че в предаването винаги има някаква доза лицемерие в десетките, които се дават. Защо се случва така в предаването, музикантката обяснява:

„Не го приемаш на сериозно това да е състезание на живот или смърт, а всеки един се е постарал“, казва варненката. Авторката на „Портокалово момиче“ разказва, че да участваш в „Черешката“, е много тежко.„От сутринта снимат. Много уморителен ден е, когато си домакин в „Черешката“.

Ти си в пот целия ден и трябва в един момент да посрещаш гости. Трябва да се гримираш, да се облечеш като хората. Аз бях с анцуг и хората ме направиха на дармадан за това. Те искат костюм, вечерна рокля, гол гръб, искат много „хай“, все едно всеки ден така се ходи на гости“, споделя сценаристката на „Под прикритие“. Рядко се сещаме, че и звездите понякога искат да карат по-неформално срещите си вкъщи, пише "България Днес".