За новата жена до Трифонов се знае само, че е студентка по маркетинг, а двамата се запознали чрез общи колеги от телевизията "Седем осми". За връзката им са наясно само посветените около кръга на Дългия.

Последната му половинка - младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, се раздели със Слави след повече от 5 години съвместен живот. Хубавицата постоянно се оплаква, че живее в "златна клетка", което в крайна сметка слага край на отношенията й с шоумена.

Джорджевич е втората фатална жена в любовния тефтер на Слави, която се казва Мартина. Преди нея шоуменът живя дълго време на семейни начала с танцьорката от балет "Магаданс" Мартина Огнянова. Понастоящем тя пък е омъжена за треньора по бокс Коко Колев, от когото има две деца.

Единствената бивша изгора, с която Дългия се чува и днес, е психоложката Маги Ангелова, която е в течение и на поредното му влюбване. Именно новата тръпка прави щастлив Слави, който отново бил влязъл "във фаза работоспособност" и шашкал колегите си с обаждания и анализи ден и нощ, пише Марица.