Красавицата има нов приятел, който се казва Петър, а между двамата кипи бурна любов от около месец. Това разкри самата екссъпругата на Джизъса. "С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница. Много обичам да ходя там и да хапвам сладолед. Съвсем случайно се видяхме, не се познавахме до този момент. Той направи първата крачка, всичко стана супер спонтанно. Бях в Несебър, тъй като имам апартамент там. Първата ни среща бе през втората седмица на месец март", разказва Поли за пръв път за новия си любим и първата им среща.

"Много ни е добре заедно, обикаляме из Варна, ходим по ресторанти, разбираме се супер. Дори обмислям да си празнувам рождения ден там, който е утре. До този момент съм ходила от София до Варна няколко пъти, за да съм с него, но смятам да се преместя да живея там. Той е много зает, защото има бар в центъра на морската ни столица", разказва за плановете и чувствата си Поли.

J8WRky7.md.webp

На въпрос какво е разликата между Петър и Благо, хубавицата бе доста сдържана в изказването си, въпреки че знаем как Благо я третираше, докато бяха заедно. "Петър и Благо са много различни", изказва се меко красавицата за бившия си съпруг.

Благой и Поли се ожениха на 26 юни 2022 година във Велинград на пищна церемония. През април 2023 година обаче тунингованата мадама изненадващо поиска развод от Джизъса. По това време той бе на самотен остров в Карибско море, докато участва в култовото шоу "Сървайвър". След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти, за да обсъдят развода, който иска красавицата. В крайна сметка подписаха развода си в Софийския районен съд, а на него Благой се появи с новата си изгора Ивана - щерката на Ванко 1.

"С Благо не се разбирахме още отпреди да замине за "Сървайвър", никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха. Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод" - казва Поли.

Преди да се разбере за развода, изглеждаше, че всичко между известната двойка е цветя и рози, но се оказа, че нещата не са точно такива, припомня "България Днес".