За да не я обвинят в лъжа, тя дори направи колаж с кадри от влизането си в предаването и близо два месеца по-късно. Кристина разказа, че заради липсата на сън и изтощителните снимки е ядяла само готова храна, а с много шоколад и сладко се опитвала да изгони стреса. Въпреки че ставала рано, за да успее да тренира, стоенето във фитнеса било твърде недостатъчно и заради алкохола, който пиела по време на коктейлите. И други моми се оплакаха от изтощителния график на снимки в "Ергенът", както и от некачествената пиячка и храна, напомня Hotnews.bg.

"90% от жените качихме килограми вътре. Начинът по който живеех до този момент просто рухна! Лично аз успях да кача 9кг защото на първо място нямах контрол върху ежедневието си и храната, която консумирах", пише Горджъс, допълвайки, че, за да се справи със стреса, организмът й е искал да получава храна. "Почти никакъв сън максимум по 4 часа на ден, както и огромно количество ежедневен стрес и напрежение! Там спокойствие няма! Не се оплаквам! Знаех къде влизам и бях там по собствено желание! От недостига на сън и целият натрупан стрес организма иска да навакса нужното чрез храната!"

"Бъдещи ергенки тези съвети са за вас: Знам че няма да ви е до спорт! Знам че ще сте изморени! За това много внимавайте с храната!!!", пише още Кристина.

Сега обаче брюнетката е влязла във форма с много спорт и здравословно хранене. "Връщайки се към старите ми навици успях бързо да постигна нужните резултати! Все още имам какво да изчиствам, но в момента съм 48кг. Веднага след връщането ми се отдадох отново на спорт + здравословно хранене и домашно приготвена храна! Сладко си позволявах веднъж на две седмици и то по парче торта", обяснява още тя.