Според останалите фурии в риалитито, тя дори си лягала с минимален грим по лицето. Затова една от поредните игри в предаването си беше абсолютно предизвикателство за брюнетката от смесен произод. Катето е с леко дръпнати очи, тъй като майка ѝ е рускиня с монголски корени и заради това момичето е било обект на вербална агресия в училище. Екзотичната й вънщност обаче сега й помага да се отличава в тълпата и не случайно се нарежда в Топ 5 на най-красивите участнички в актуалния сезон на "Ергенът". Но пък видимо има притеснения да се показва без капка грим, което си пролича в последния епизод.

Предвид смесения си произход, като малка Екатерина е смятала, че да си различен е недостатък, но с времето разбира, че това е нейното най-голямо предимство. Според нея красотата отваря много врати и е най-прекият път да постигнеш целите и желанията в живота си.

JUa68zX.md.jpg

В поредното предизвикателство в "Ергенът" вместо фон дьо тен и руж лъснаха естествени кожи, пъпки, пори и несъвършенства при всички дами в шоуто. Вместо пищни рокли и токчета те се появиха по пижами и кецове. Ситуацията беше доста емоционална за някои от тях.

Екатерина имаше притеснения да свали грима си, но все пак го направи заради коктейла с Алек, който го изискваше. Гримьорката Криси обаче бързо я разконспирира, че мами и е оставила все пак лек грим по лицето си и. Затова я накара да забърше лицето си с мокри кърпички, които в последствие се оказаха с остатъци от грим.