Hotnews.bg припомня, че тя бе осъдена на 4 месеца условно с три години изпитателен срок за това, че миналото лято беше хваната да шофира след употреба на алкохол. Пробата ѝ показа, че е седнала зад волана с 1,25 промила. Белослава сключи споразумение със съда в края на септември 2023 г. като признала вина и изразила огромно съжаление за провинението си. След разразилия се скандал, много известни изказахо съпричастност към нея, но явно е имало и близки, които са я предали.

"Хората, застанали срещу мен са били на масата ми и в най-близкото ми обкръжение", призна Белослава пред Георги Тошев в продължение на интервю, първа част от която гледахме вчера в "Преди обед". "Затова сега съм по-предпазлива и смирена. Смирена, но не и обидена. Няма на кого да се обиждам, мога да се сърдя само на себе си".

Година след ареста Белослава живяла като типична отчаяна съпруга. Готвила, пускала пералня, чакала мъжа си да се прибере от работа, за да гледат вечер сериали. Дълго време разхождала кучетата и свикнала да си ляга рано. Често посрещала гости и за разлика от много жени предпочитала да инвестира не в обувки и дрехи, а в кухненска посуда.