Нейният избраник също е от шоубизнеса – бургаският рапър Виктор Йорданов, известен като V:rgo, който има песен с нашумелите „Молец“. „Никога не сме били привърженици на публичните изяви от този тип, затова излиза чак сега и точно по този минималистичен, но изключително сантиментален и ценен за нас начин. Не се срамувайте да се обичате, но не го размахвайте пред хората, вдъхновявайте с пример, но не парадирайте с позиция – това е скъпоценно и е между вас.

Чухме от много скъпи хора за нас как “Най-скъпите бижута седят на интимно и добре скрито място”, но в същия момент имаме и дълг да покажем момента, че това да избереш да застанеш зад един човек, е изключително рядко срещана ценност в нашето време. Не се заблуждавайте от на пръв поглед цветущите връзки на известните личности и хората в интернет. Няма здрава връзка без трудности и огромни усилия

Лесно е да изберем сладорийките от галериите ни за едно готино видео на песен, но зад кулисите има много и непрестанен опит за положен труд, компромис, любов и разбиране. Семейният живот е ежедневна борба и красива жертва“ – пишат те в дългото си обръщение към последователите си в социалните мрежи. Вирго и Мишел са сключили брак край морето. Те споделиха снимка ,на която тя е облечена в семпла бяла рокля, пише "Телеграф".

По този повод музикантът написа: „Имаме 1200 снимки. Но тази ни е любима“.Кадри от сватбата попаднаха и във видеото към песента, която двамата посветиха на любовта си. Двойката получи поздравления от Йоана Сашова - „Любов и само любов! Благодарим ви за това изкуство, което сте!“, както и от Прея, която призна: „Ще пусна сълзичка“.