„Как напълня толкова много“, шокирани са дори най-върлите му фенове! Трубадурът от Полски Тръмбеш закова кантара на 150 кг и стрелката продължава да клони наляво. Причината за наднорменото тегло не е толкова в прехвърлянето на 60-ака и забавения метаболизъм, колкото в кулинарните умения на половинката му Веселина. Сладкарката не спира да угоява телесната маса на мъжа си, а самият Веско се е отдал на чревоугодничество, без да му пука как изглежда.

Спокоен, че вече има сериозна жена до себе си, Маринов не само не полага грижи за външния си вид, но и не се вълнува от мнението на почитателите си.Феновете му негодуват в мрежата срещу неприятната гледка, която са принудени да гледат на сцената, пише Интриги.

JiXSOva.md.jpg

„Заприличал е на Митьо Пищова на младини! Дрехите му се пръскат по шевовете, коремът му се гъне на няколко ката. Освен за гласа си, един артист трябва да залага поне малко и на визия“, гневят се в интернет. Почитателите му признават, че предпочитат вече само да го слушат и избягват концертите му.150-те килограма неминуемо ще се отразят и на кариерата му, прогнозират в музикалния бранш. Забелязва се сериозен отлив в публиката на последните му изяви. „Заприличал е на стринка ми Добринка, само дето тя имаше и мустак“, подиграват го в мрежата.