Бившите баскетболистки на Славия, близначките Доротея и Емануела Толеви и самбистката Константина Маркова заснеха фотосесия за френското модно списание "AIQ".

Родните красавици са избрани сред момичета от общо 40 народности. Фотосесията е заснета при минусови температури и е с доста екстравагантен стайлинг. Френското престижно списание с очарователно българско присъствие ще излезе през юни. Тогава бившите баскетболистки и националката по самбо ще покажат на 700 000-те читатели на списанието защо България се слави с най-красивите жени.

Въпреки че освен колежки, трите момичета са и много добри приятелки, те рядко намират време да се видят извън модния подиум. Константина Маркова скоро се завърна от далечен Китай, където участва в огромна кампания за спортния гигант „Kappa", а напоследък прекрасните близначки работят предимно в Рим и Милано.

Освен това двете сестри бяха избрани да представят страната ни на тазгодишното издание на конкурса „Мис Балкан", където взеха най-важната награда, тази на публиката.

Както става ясно, пътят от спорта до модата е много кратък, а причината е една - красотата на българските спортистки.

източник: