Кели Брук изпреварва холивудската красавица Меган Фокс в класацията за знаменитостите с най-сексапилни тела в света, изготвена от сп. "Мор", съобщи Контактмюзик.

На трето място е Анджелина Джоли, следвана от певицата Черил Коул от "Гърлс алауд", която неотдавна бе обявена от сп. "Фор хим" за най-сексапилната жена на планетата. Пета в класацията на знаменитостите с най-горещи тела е изпълнителката на хита I Kissed A Girl Кейти Пери.

Кели Брук е начело и в списъка на знаменитостите с най-хубав бюст. След нея са класирани телевизионната водеща Холи Уилоуби, Черил Коул, Джесика Симпсън и Лили Алън.

Челното място в класацията на известните жени с не особено привлекателни тела е отредено на Виктория Бекъм. След нея се нареждат Кейт Мос, Лили Алън, Фърн Котън и Колийн Руни.

Класациите са изготвени след допитване, в което са участвали 1500 читатели на сп. "Мор".

"Не е тайна, че повечето мъже харесват жени с предизвикателни извивки, а не подобия на близалка като Виктория Бекъм. Чудесно е, че красавици "родно производство" са класирани пред всепризнати със сексапила си холивудски звезди", казва Лиса Смосарски, редактор на сп. "Мор".