През уикенда култовият Какао бийч комплекс отвори официално за своите почитатели и приятели.

С луксозна бяла  лимузина „Humerr" от Дарлукс  Краси Аврамов, Симона Първанова, най-красивата омъжена българка Станислава Стратиева, Наско Михайлов от реалити формата Страх и тв водещ в ТВ Сити, Цветелина Янева и Лъчезар Иванов - Мистър България, Валери Божинов и Благо Георгиев дадоха старта на летните партита.

В комфортната атмосфера на най-новия член от фамилията на Какао бийч - Кабана - пиано бар столичните журналисти и випове бяха сюрпризирани с биг бенда на Митко Цонев, суши изкушения от гурме кухнята Fuzen , много френско шампанско и плодове. Домакинът Димитър Шалявски поздрави своите гости и бизнеспартньори и пожела успешно лято 2009.

Официалното откриване продължи с порции изненади във всичките си 6 eмблематични заведения, а в ролята на гид и режисъор на всяка сцена влезе управляващият директор на „ПРофайл" Наско Лазаров - официален PR на Cacao beach complex.

От сцената на Какао пък изненадите от диджейския пулт, зад който са миксирали световно известни артисти, се редуваха една след друга.

Топкоафьорът Асен Налбантов, носител на европейски купи, с виртуозност изрисува с машинка логото на „Какао бийч" върху косите на най-запаления фен Ганчо Йотов. Двама от барманите пък демонстрираха своите татуси отново със запазената марка на култовия клуб, който се превръща в мания.

За лято 2009 от клуб „Какао" вече предлагат ВИП кола с цел гостите да се чувстват наистина специални, посрещайки изгрева. Предпочитаните хотели и тази година са Гранд Хотел Оазис, Нобел, Актиния и Аквамарин.

На 2-ри август какаовото парти на диджей номер 1 Тиесто ще разстърси морския бряг.

В „Брилянтин" - диско бар върнаха времето назад и чаровни танцьорки пресъздадоха моменти от лентата на  филма „Флашданс".

Барманите експериментираха с екзотични коктейли и смели похвати в смесването и разливането на напитките.

 Специален гост на вечерта бе Камен Спасов - първият диджей в България и основател на радио и тв „Сити".

 Домакинът на „Бедрум" Веселин Борисов в компанията на своята чаровна съпруга Тони посрещна гостите със селектирани напитки и екзотични плодове.

Прохладният „Бедрум" се превърна в импровизиран подиум, където пред обектива на модния фотограф Йозеф Зидаров позираше провокативната Симона Първанова, автор и водещ на предаването „Лабиринт".

Тя се разходи из комплекса и неговите 6 заведения, и смени 6 визии с ултрамодерните тоалети на  „Зу елементс". А актуалната й визия бе дело на Краси Димитрова и Елена Кумчева от студио за красота „Хелан" - Гранд хотел Оазис, които икрустираха мини цветя на ръцете й.

Уникална етнопрограма, поднесена специално за журналистите, даде старт на откриването на морския „4ас пик", който тази година е част от комплекса „Cacao beach" -  Слънчев бряг. Със свежи изпълнения и атрактивно сценично поведение между 2-та големи басейна събитието подгря Симона Първанова и сложи край на скучния морски живот, като разпали страстите. Тя изпълни на караоке своите любими парчета като поздрави домакините и многото гости. В малките часове партито завърши с много интересни и разгорещени изпълнения.... но този път в два вградени в пясъка басейна.

Сред множеството подбрани гости в предпочитания от топ футболисти и модели „Час пик" се откроиха вратарят на холандския „Твенте"  Ники Михайлов, Валери Божинов, модната икона на „Зу Елементс" -  Благо Георгиев, мистър България Лъчезар Иванов, финалистът, представил ни на Евровизия Краси Аврамов.

През деня посетителите релаксират на огромни легла под сянката на палми с усещането за лежерност и комфорт на метри от брега, слушайки lounge + chill out мелодии. Вечерите под открито небе превръщат заведението в притегателен център за купонджийте с микс от балкански ритми, перкусии и хитовете на модерния поп-фолк.

Съвсем скоро в редиците на Какао бийч комплекс с уникален интериор  ще зарадва своите почитатели и клуб „Домби".